Trei tineri care aveau la ei substanțe interzise depistați de polițiștii locali în zona Iosefin

Trei tineri au ajuns pe mâna polițiștilor locali, după ce au fost prinși cu etnobotanice. Polițiștii locali au observat, sâmbătă seară în jurul orei 22.00, pe strada Iancu Văcărescu colț cu Regele Carol, trei tineri care erau agitați, făceau gălăgie certându-se între ei, iar la vederea polițiștilor locali au încercat să fugă. Vorbim despre tineri cu vârste cuprinse între 17-19 ani, toți cu domiciliile în Timișoara.

Întrucât erau agitați și în momentul legitimării, s-a trecut la controlul corporal sumar, iar asupra unuia dintre ei s-a găsit un mini-cântar electric, care prezenta urme de resturi vegetale, identificate de altfel și în carcasa bateriilor aparatului, resturi ce păreau a face parte din categoria substanțelor halucinogene. De asemenea, tot asupra tinerilor se mai afla un pachet cu țigarete conținând aceeași substanță din categoria celor interzise, precum și o pungă din plastic cu bucăți de staniol conținând resturi vegetale.

Tinerii au fost predați pentru continuarea cercetărilor și stabilirea provenienței resturilor vegetale polițiștilor de la Secția 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here