Amenzi usturătoare pentru doi tineri. Vezi ce au făcut

Doi tineri care au aruncat ghivece cu flori de pe Podul Michelangelo au fost sancționați drastic. Ei s-au ales cu amenzi de 2500 lei pentru distrugere.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră, aflați în patrulare în dimineața zilei de duminică, în jurul orei 04.00, au depistat și sancționat doi tineri de 20 și respectiv 22 de ani, ambii din comuna Variaș – Timiș, care au aruncat două ghivece cu flori de pe Podul Michelangelo în Canalul Bega, distrugându-le. Tinerii au fost sancționați cu amenzi maxime, de câte 2500 lei fiecare, conform HCL 371/2007 modificată.“Reamintim că deteriorarea sau distrugerea materialului dendrofloricol constituie contravenție și se sancționează conform HCL 371/2007 modificată cu amenzi între 2000 și 2500 lei”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Poliția Locală atrage atenția că persoanele depistate în această situație sunt sancționate drastic deoarece în ultima perioadă aceste gesturi ale tinerilor au devenit o distracție care a luat amploare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here