Trei tineri sunt cercetați de poliţiştii timișoreni după ce ar fi fost surprinși de agenţii de pază ai unei societăţi comerciale în timp ce sustrăgeau bunuri. Pe numele acestora a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt.

Mai exact, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara efectuează cercetări faţă de trei tineri, de 16, 17 și 26 de ani, bănuiți de furt din societate comercială.

”La data de 04 ianuarie a.c.,în jurul orelor 13:25 poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că doi minori au fost depistați de agenţii de pază ai unei societăți comerciale, situate pe strada Aristide Demetriade, în timp ce sustrăgeau diferite bunuri, respectiv 2 parfumuri in valoare de 954 de lei. Totodată, în urma cercetărilor s-a stabilit că în aceeași zi au mai sustras 7 parfumuri în valoare de 2.817 lei din aceeași societate comercială. În jurul orelor 18:50, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr, de 26 de ani, a fost depistat de agenții de pază ai societății respective în timp ce sustrăgea un parfum în valoare de 305 lei”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

În ambele cazuri, prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Pe numele celor în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Articolul precedentDeputatul Pro România, Adrian Pau îl numește pe primarul Robu, ”omul foarfecă”, după ce a tăiat cablurile de pe stâlpi
Articolul următorCCIA Timiș pregătește noi serii de cursuri în perioada martie-aprilie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.