Tremurăm în continuare și nu e nici măcar mijlocul lui octombrie. Prognoza pentru astăzi

Meteorologii anunță că vremea rămâne deosebit de rece astăzi, iar valorile termice înregistrate în majoritatea zonelor vor fi mai scăzute decât temperaturile specifice acestei perioade din an.

Vremea rămâne predominant răcoroasă, iar pe alocuri va fi mult mai rece decât normalul acestei perioade. Cerul va fi mai mult noros, cu ploi frecvente în mare parte a țării, în special pe timpul nopții. Pe timpul zilei, ploile vor afecta majoritatea zonelor țării în est, centru și sud. De asemenea, în regiunile sud-estice meteorologii anunță că s-ar putea strânge cantități de apă însemnate din cauza ploilor abundente.

În zona montană vor predomina precipitațiile sub formă de ninsoare, în special pe vârfurile montane. Vântul va sufla cu intensificări temporare, în special în zona montană înaltă, dar și în sud-estul țării. La malul Mării Negre și în toată regiunea Dobrogei, vântul va sufla puternic. Temperaturile maxime înregistrate astăzi la nivelul întregii țări se încadrează între 17 și 8 grade Celsius, pe când cele minime se încadrează între 13 și 3 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here