Trofeu imens pentru voleiul romanesc! Vezi cine a reusit performanta

CSM București a câștigat Cupa Challenge la volei feminin, duminică, după ce a învins în deplasare formația turcă Trabzon Idman Ocagi cu scorul de 3-1 (25-23, 25-13, 20-25, 25-20), în manșa a doua a finalei. CSM, care s-a impus cu 3-1 în tur, avea nevoie de două seturi pentru a fi sigure de cucerirea trofeului și au reușit acest lucru.

CSM Bucureşti s-a prezentat în Turcia cu următoarea echipă: Bacşiş, Tătaru, Ozun, Majstorovic, Roşca, Pincerato, Cărbuneanu, Faleş, Karakasheva, Pihlajamaki, Ruzzini, Susic.

Jasna Majstorovic a fost cea mai bună jucătoare a noastră, cu 19 puncte. De la CSM s-au mai remarcat Roxana Bacşiş, cu 14 puncte, şi finlandeza Laura Pihlajamaki, 13 puncte.

CSM Bucureşti a câştigat primul trofeu european la nivel de cluburi din istoria voleiului feminin. În semifinale şi în finală, echipa din România a reuşit să bată de patru ori din tot atâtea ocazii echipele turce Bursa, respectiv Trabzon. De remarcat faptul că Turcia este numărul 1 în Europa la nivel de cluburi, a avut reprezentantă şi în finala CEV (a doua competiţie europeană ca valoare) şi are şi două echipe calificate în turneul Final 4 al Ligii Campionilor, notează ProSport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.