Pedalarea de Primăvară, primul eveniment de amploare organizat în acest an de Verde pentru Biciclete a strâns patru mii de iubitori ai mersului pe două roți. Pe platoul din fața halelor Timco, la plecarea în cursă s-a afla și deputatul Florin Bîrsășteanu. Nu pentru a privi marea mobilizarea, ci pentru a pedala cot la cot cu cei prezenți.

Pedalarea de Primăvară a venit cu multe surprize pentru iubitorii mersului pe două roți. Organizată de Verde pentru Biciclete, după conceptul „joie de vivre”, cursa s-a încheiat cu un picnic parizian pe malul canalului Bega. În plus, acolo toți cei prezenți au avut parte de diferite ateliere și spectacole, iar unii bicicliști s-au bucurat și de premii. Pedalarea a strâns aproximativ 4.000 de participanți, printre care s-a numărat și deputatul Florin Bîrsășteanu, care a venit însoțit de unul dintre fiii săi. În pantofi sport și trening, medicul timișorean nu a ezitat să urce pe bicicletă și să plece în cursă alături de cele câteva mii de bicicliști.

Mi-a plăcut de la început ideea organizării unui eveniment de acest gen. Timișorenii trebuie să trăiască sănătos, iar mersul pe două roți și, implicit bicicliștii trebuie să devină o prioritate în orașul nostru. Sunt mii de oameni aici ce-și doresc condiții de trafic mai bune, așa că, eu cred că până când vom avea metrou, bicicleta rămâne mijlocul de transport cel mai eficient și, cel mai important, ecologic, a declarat Florin Bîrsășteanu.

Cu numere pe tricouri și veste reflectorizante, bicicliștii au putut fi văzuți, astăzi, pe traseul: Calea Circumvalațiunii – Str. Gheorghe Lazăr (la stânga) – Bulevardul Cetății – Calea Torontalului – Calea Alexandru Ioan Cuza – Sens giratoriu Mărăști – Strada Oituz – Bulevardul Take Ionescu – Strada Nicu Filipescu – Bulevardul Revoluției din 1989 – Podul Decebal – Splaiul Nistrului – Bulevardul Corneliu Coposu – Strada Cluj – Strada Arieș – Calea Martirilor 1989 – Bulevardul Liviu Rebreanu -Bulevardul Constantin Brâncoveanu – Bulevardul General Ion Dragalina – Splaiul Nicolae Titulescu.

Articolul precedentTimisoara Saracens se impune la Bucuresti dupa o repriza secunda excelenta
Articolul următorTrofeu imens pentru voleiul romanesc! Vezi cine a reusit performanta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.