Unul dintre cele mai frumoase orașe din România, Timișoara, găzduiește cel mai mare turneu național din 2021 din România – VAMA Neconvențional, în noul centru cultural independent din Timișoara, Faber Community. Deschis în plină pandemie, în august 2020, spațiul Faber Community este nominalizat la premiile New European Bauhaus ale Uniunii Europene, care identifică și recompensează inițiativele ce modelează un stil de viață armonios, durabil și incluziv.

Trupa Vama va concerta aici sâmbătă, 14 august, începând cu ora 21:00, însă fanii trupei sunt invitați de la ora 16:00 să participe și la activitățile conexe care se vor întâmpla în perimetrul evenimentului. Cei care vor ajunge în zonă vor putea să petreacă timpul de până la concert într-o atmosferă de vacanță pigmentată cu mâncare gustoasă, cărți, târguri de artă, design vestimentar, design interior, open sound-check Vama, discuții cu formația adresate celor care vor să înceapă o carieră în muzică sau expoziții diverse. Toate activitățile pot fi găsite pe vamamusic.ro.

În acest fel, trupa Vama își propune să creeze comunități de o zi în jurul muzicii care ne leagă pe toți.

Tudor Chirilă, solist VAMA: ,,Am vizitat comunitatea Faber din Timișoara cu ceva timp înainte să începem VAMA Neconvențional și mi s-a părut unul din locurile care ne-a inspirat foarte mult în acest concept. Mi se pare că este cu adevărat o vibrație comunitară acolo, antreprenorială și un spațiu care te invită la idei și un anumit tip de a trăi și chestia asta vine în întâmpinarea conceptului nostru. E un loc nou pentru noi, total nou, nu am mai cântat niciodată acolo și cred că conceptul VAMA Neconvențional se va așeza foarte frumos în acest loc. Mai sunt câteva zile și de abia așteptăm să fim acolo.

Probele de sunet vor începe la ora 17:00, iar publicul prezent la Cetatea Rupea va avea acces la ele. După probe, fanii vor putea să discute cu formația despre muzică în general, despre cum încep o carieră de muzician sau tot felul de tips&tricks care să-i ajute să-și facă din pasiune meserie.

După Timișoara, trupa Vama se îndreaptă spre alte locații inedite din România:

  • CLUJ-NAPOCA, VINERI, 20 AUGUST, PARCUL MUZEULUI ETNOGRAFIC “ROMULUS VUIA”

  • SIBIU, SÂMBĂTĂ, 21 AUGUST, MUZEUL ASTRA

  • IAȘI, VINERI, 27 AUGUST, SENZORIA (ZONA DE AGREMENT CIRIC)

  • SINAIA, SÂMBĂTĂ, 28 AUGUST, COTA 2000

Biletele sunt disponibile pe www.entertix.ro  și www.iabilet.ro la următoarele prețuri:

– Early Bird (primele 300 bilete/locatie): 49 lei Acces General
– Sales: 79 lei Acces General 

Conform normelor în vigoare date de autoritățile române, evenimentul este disponibil atât pentru fanii vaccinați, cât și pentru cei care pot prezenta un buletin de testare rapidă efectuat în ziua evenimentului sau un test PCR cu rezultat negativ în ultimele 72 de ore. Aceștia trebuie să vină cu certificatele de vaccinare/testare printate. Eventualele modificări legislative vor fi comunicate ulterior de către organizatori.

Articolul precedentȘoferii au fost trași pe dreapta. Motivul a bucurat majoritatea conducătorilor auto
Articolul următorPrimăria Timișoara va organiza 5 târguri de adopție a câinilor aflați în adăpostul public

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.