Băutorii de cafea au un motiv de bucurie. De puțin timp, în ansamblul Iulius Town Timișoara, brandul internațional Tucano Coffee a deschis o cafenea.

Cafeneaua este plasată în parcul Iulius Gardens din Iulius TOwn Timișoara, în apropierea intrării pricipale. Are o suprafață de peste 170 de metri pătrați, la care se adaugă o terasă cu o panoramă spectaculoasă spre spațiul verde. Băuturile aromante și combinațiile făcută pe bază de cafea, alături de deserturi delicioase, pot fi savurate într-o atmosferă prietenoasă și relaxantă.

Tucano Coffee este o reţea internaţională de cafenele, care numără 38 de coffee shop-uri, în 8 ţări. Prima locaţie a fost deschisă în 2011, în Republica Moldova. În 2014, a fost inaugurat la Bucureşti primul cofee shop din România şi, în acelaşi an, unul în Emiratele Arabe Unite. În prezent, Tucano Coffee deţine 16 unităţi în ţara noastră.

Tucano Coffee, cafeauă Specialty Arabica

Tucano Coffee promovează cultura cafelei Specialty Arabica, de înaltă calitate, preparată de către cei mai buni barista, din boabe prăjite în fabrici proprii, pentru a-şi păstra aromele și prospeţimea. De asemenea, brandul dezvoltă metodele alternative de preparare a cafelei. Pe lângă aceasta, specialităţile de bază ale Tucano Coffee sunt cheesecake-urile, realizate în laboratorul propriu, din ingrediente naturale, fără conservanţi, coloranţi sau aditivi alimentari. În meniu se regăsesc peste 30 de reţete marcă proprie, alături de o varietate de tarte sărate, wrap-uri, bagels şi alte delicii.

Brandul are la bază filosofia Love.Peace.Coffee. Locaţia din Iulius Town păstrează tematica ce îmbină armonios cultura indienilor originari din America Latină şi cultura cafelei de specialitate din California, mix care se reflectă nu doar în specificul meniului, ci şi în designul interior aparte. Fiecare coffee shop este denumit și decorat într-un stil specific unei ţări producătoare de cafea, care are şi o cultură interesantă. Astfel, locația din Iulius Town poartă denumirea „Venezuela”. Culorile, lumina caldă, lemnul, accesoriile handmade, fotografiile cu feţe expresive de pe pereţi, cărţile – toate acestea sunt menite să inspire pacea.

Articolul precedentSăptămâna mobilității, la Timișoara, cu o mulțime de evenimente zilnice. Programul complet
Articolul următorTimișorenii, așteptați la Bastion Glow! Se anunță patru zilei de distracție, spectacole și show-uri de artă și magie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.