TUPEU Avocatul omului de afaceri Dorin Epure, cere explicații consilierilor județeni! Care este motivul

Avocatul controversatului om de afaceri Dorin Epure, a apărut astăzi la ședința Consiliului Județean și le-a cerut socoteală reprezentanților CJT. Motivul? Întârzierea procedurilor de licitație pentru închirierea spațiilor din incinta Bastionului Theresia din Timișoara.

Societatea Elaine deținea până anul trecut patru spații în incinta imobilului din centrul orașului. Contractele de închiere au expirat iar chiriașii trebuiau să evacueze spațiile respective, însă firma omului de afaceri Dorin Epure,  a rămas în continuare acolo, iar acum acuză Consiliul Județean că a întârziat organizarea unei noi licitații.

Avocatul contesta că nu am demarat mai repede comisia de licitație, dar în proiect scrie foarte clar că demararea procedurile în momentul în care se eliberează spațiul respectiv. Spațiul a fost eliberat în martie pentru că nu au vrut să iasă din spațiul respectiv”, a declarat președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

Spațiile respective au fost în cele din urmă eliberate la începutul lunii trecute, însă reprezentanții societății spun că ei au evacuat imobilul încă din luna septembrie.

Spațiul a fost eliberat în luna septembrie. Avem acte care dovedesc acest lucru”, a susținut avocatul firmei Elaine în fața aleșilor județeni.

Reprezentanții Consiliului Județean îi contrazic însă, pe reprezentanții societății respective și spun că din cauza lor s-a amânat procedura de licitație, pentru că au eliberat spațiile abia luna trecută.

Personal am fost pe teren împurenă cu colegi din aparatul de specialitate, am fost la fața locului, am fotografiat și am filmat exact situația în fapt și vă confirm că evacuarea propriu-zisă a două spații din cele patru deținute de societatea pe care domnul avocat o reprezintă au fost evacuate la începutul lunii martie a acestui an. Nu vreau să intru în detalii legate de demersurile juridice pe care noi le-am promovat în instanță, dar vă pot spune că CJT face toate demersurile pentru a-și recupera întreaga sumă aferentă pentru lipsa de folosință, pentru cel aproape un an de zile, cât noi am fost lipsiți de folosința spațiilor respective, timp în care această societate nu a înțeles de bună voie și conform legii să elibereze spațiu întrucât nu avea niciun titlu în baza căruia să își țină bunurile în incinta spațiilor pe care noi le deținem”, spune Roxana Iliescu, vicepreședintele CJT

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here