Tupeu jegos. Încă un „curajos” a turat motorul în Unirii. Vezi câți „păcălici” au fost amendați pentru acest lucru de la începutul anului

Nu se lasă și la adăpostul nopții își fac de cap în locuri publice.

Polițiștii locali aflați în patrulare azi noapte, în zona Piața Unirii, au observat în jurul orei 1.40, cum un autoturism marca Mitsubishi, de culoare roșie, cu numere de TM, a pătruns în zona pietonală pe strada Palanca, a înconjurat piața și, văzându-i pe polițiștii locali în apropierea sa, a accelerat și a ieșit tot pe strada Palanca.

Acesta a fost însă surprins de camerele video din zonă, demarându-se și în acest caz procedura de identificare a ;oferului.

Acesta urmează să fie sancționat conform OUG 195/2002 pentru pătrunderea în zone cu accesul interzis, dar și conform HCL 371/2007 pentru că a circulat în Piața Unirii fără aviz din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei și a făcut drifturi în zona menționată.

Acesta nu este singurul caz de acest gen, dupa ce un alt conducător auto a fost surprins de camere în aceeași ipostază cu o seară înainte.

De la începutul acestui an un număr de 278 conducători auto au fost surprinși de camerele video din centrul orașului pătrunzând în zona Piețelor Unirii, Libertății, Victoriei, din care 33 aveau aviz pentru a circula în zonele restricționate, iar din cei 245 o parte au fost deja
sancționați, iar alții sunt în procedura de identificare urmând a fi luate măsurile legale de sancționare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.