Turc depistat în trenul Vârșeț-Moravița, cu viză pentru Germania, falsă!

Poliţiştii de frontieră au depistat un cetăţean turc care a prezentat la controlul de frontieră un pașaport cu viză pentru Germania falsă.

În data de 20.06.2017, ora 20.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Moravița feroviar, județul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în țară, cetăţeanul turc D. S., în vârstă de 25 de ani, care călătorea cu trenul din direcția Vârșeț, Serbia cu destinația Moravița. La verificarea pașaportului cetățeanului turc, având suspiciuni referitoare la autenticitatea colantului de viză, care purta însemnele autorităţilor germane, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare cu aparatura din dotare, stabilind că acesta este fals”, spun reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

Bărbatul a declarat polițiștilor că intenționa să ajungă în Polonia și nu știa că viza ar fi fost falsă. Polițiștii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei tânărului turc, nepermițându-i intrarea în țară precum și interzicerea intrării pe teritoriul României timp de 5 ani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.