Ultima zi la Consiliul Județean pentru Roxana Iliescu! PMP urmează să decidă cine vine în locul ei la CJT

Astăzi a fost ultima zi de lucru pentru Roxana Iliescu în cadrul Consiliului Județean Timiș! Aceasta și-a pierdut mandatul după ce și-a dat demisia din partid.

Prefectul județului Timiș a emis astăzi ordinul de încetare a mandatului.

Având în vedere adresa prin care Partidul Mișcarea Populară a comunicat Instituției Prefectului, în data de 20 iunie, demisia doamnei Roxana Teodora Iliescu din calitatea de membru al PMP, prefectul Eva-Georgeta Andreaș e emis,astăzi, 21 iunie, în conformitate cu dispozițiile art. 9 și art. 12 din Legea 394/2004, Ordinul de încetare de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier județean deținut de doamna Iliescu”, au transmis reprezentanții Prefecturii Timiș.

Locul Roxanei Iliescu s-a vacantat, astfel președintele Consiliului Județean. Călin Dobra așteaptă acum ca PMP să vină cu propuneri.

“Conform procedurii, în următoarea ședință de consiliu, adică în ședința ordinară din data de 27 iunie, vom lua act de ordinul emis de prefect și bineînțeles așteptăm din partea PMP înaintarea următoarei propuneri conform listei de candidaturi. PMP-ul va avea în prima fază postul de consilier județean din partea partidului, post care s-a eliberat. Cornel Sămărtinean a denunțat protocolul cu PSD semnat acum doi ani, ne-a și trimis în scris acest lucru, dar asta nu înseamnă că nu vom purta discuții de a crea o majoritate la nivelul Consiliului Județean. Dar cel mai important lucru este faptul că cine va ocupa postul de vicepreședinte să fie clar conectat pe administrație, pe proiectele de dezvoltare a județului și nicidecum pe activitate politică”, a spus președintele CJT, Călin Dobra.

Președintele PMP Timiș, Cornel Sămărtinean spune că deocamdată nu știe numele celui care va ajunge în Consiliul Județean, acesta urmând să fie desemnat în CEJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here