Societatea Româna de Flebologie și Universitatea de Medicina si Farmacie ”Victor Babeș” Timișoara organizează al 18 lea Congres Român de Flebologie care va reuni specialiști de marcă din țară și din străinătate în domeniul afecțiunilor veno-limfatice.

Asemenea anilor precedenți, ni se vor alătura medici specialiști cardiologi și obstetricieni, care vor asigura o abordare interdisciplinară a conferinței, prin noutățile cu privire la tromboza venoasă, tratamentul anticoagulant și varicele în sarcină.

Cele mai noi progrese ale cercetării științifice vor fi puse la dispoziția colegilor practicieni, într-o manieră modernă, ușor de abordat și de aprofundat. Veți contribui cu certitudine la succesul acestei conferințe prin dialogul cu lectorii invitați, garantând un schimb armonios de experiențe medicale, in beneficiul pacienților. Evenimentul va celebra și 50 de ani de la înființarea Societății Române de Flebologie.

Pentru a va înscrie, vă punem la dispoziție site-ul https://srflebologie.ro/en/congress-2024/registration/

Vă rugăm să vă înregistraţi online la congres, completând formularul de înregistrare din secţiunea “ÎNREGISTRARE” (apăsați butonul Inregistrare și respectați instrucțiunile din formular).
https://pdi.ro/inscrieri/

Articolul precedentITM Timiş, importantă întâlnire de lucru cu angajatorii din Timiş
Articolul următorCei care se dau cu „dizabilităţi”, pedepsiţi de poliţiştii locali

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.