Un bloc întreg evacuat, după ce un apartament a luat foc! Proprietarul a murit, iar alți patru oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale

 Alarma s-a dat în această noapte după ora 4.00.

Un apartament dintr-un bloc de pe strada Romaniței din Reșița a luat foc, iar toți locatarii din imobil s-au evacuat din cauza fumului dens.

Două echipaje de pompieri au ajuns de urgență la fața locului. Din păcate în apartamentul în care incendiul se manifesta violent a fost găsit un bărbat decedat. Alte patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, trei dintre acestea au fost transportate la spital.

Au intervenit de urgenta 17 pompieri militari cu sprijinul a 2 autospeciale de stingere, unei autoscari si unei ambulante SMURD. De asemenea, la fata locului au actionat si 2 echipaje SAJ, echipaje ale Politiei si ale furnizorilor de energie electrica si gaz. Incendiul se manifesta violent in bucatarie si una din camerele apartamentului. Din nefericire, proprietarul a fost gasit decedat, intoxicat cu monoxid de carbon, in ce-a de-a doua camera. Au fost evacuate 24 de persoane, o parte dintre acestea cu sprijinul autoscarii, deoarece incendiul a degajat mult fum care a patruns si in casa scarii. Din persoanele evacuate, 3 au fost transportate la spital, iar uneia i-a fost acordat primul ajutor la fata locului, deoarece au suferit atacuri de panica. Incendiul a fost stins in jurul orei 05:30, dar fortele profesioniste de interventie se afla inca la fata locului pentru cercetarea cauzei incendiului si pentru a se asigura ca nu se va reaprinde, pentru ca in apartament sunt depozitate multe deseuri”, transmit reprezentanții ISU Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.