Un tânăr fără permis a accidentat un biciclist și a ajuns cu mașina într-o râpă. Biciclistul a murit la spital

Spread the love

Accident grav provocat de un tânăr de 25 de ani, fără permis de conducere. Acesta a lovit un biciclist, după care a pierdut controlul volanului și a plonjat într-o râpă.

Accidentul s-a petrecut în apropiere de localitatea arădeană Ineu. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de Poliție și ambulanțe.

Bărbatul de pe bicicletă, de 72 de ani a fost resuscitat minute în șir de doi pompieri care treceau prin zonă. Au reușit să-I readucă semnele vitale, fiind ulterior transportat la spital. Din păcate însă, bătrânul a murit la scurt timp.

”Astăzi, în jurul orelor 12:30, un bărbat de 25 de ani, din Ineu, a condus un autoturism pe D.J. 792, în afara localității Ineu, iar la efectuarea unei manevre de depășire într-o curbă ușoară la dreapta, a pierdut controlul asupra autoturismul, accidentând grav un biciclist de 72 de ani, din Ineu, care se deplasa pe același sens de mers. In urma verificărilor s-a constatat că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma leziunilor suferite, biciclistul a decedat la spital”, transmit reprezentanții IPJ Arad.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere de culpă și conducere fără permis.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here