Un tânăr fără permis a accidentat un biciclist și a ajuns cu mașina într-o râpă. Biciclistul a murit la spital

Accident grav provocat de un tânăr de 25 de ani, fără permis de conducere. Acesta a lovit un biciclist, după care a pierdut controlul volanului și a plonjat într-o râpă.

Accidentul s-a petrecut în apropiere de localitatea arădeană Ineu. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de Poliție și ambulanțe.

Bărbatul de pe bicicletă, de 72 de ani a fost resuscitat minute în șir de doi pompieri care treceau prin zonă. Au reușit să-I readucă semnele vitale, fiind ulterior transportat la spital. Din păcate însă, bătrânul a murit la scurt timp.

”Astăzi, în jurul orelor 12:30, un bărbat de 25 de ani, din Ineu, a condus un autoturism pe D.J. 792, în afara localității Ineu, iar la efectuarea unei manevre de depășire într-o curbă ușoară la dreapta, a pierdut controlul asupra autoturismul, accidentând grav un biciclist de 72 de ani, din Ineu, care se deplasa pe același sens de mers. In urma verificărilor s-a constatat că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma leziunilor suferite, biciclistul a decedat la spital”, transmit reprezentanții IPJ Arad.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere de culpă și conducere fără permis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here