Gimnastul Marian Drăgulescu a spus, într-o postare pe contul său de Facebook, că se simte jignit de afirmaţiile Simonei Halep, cea care a declarat ieri că se aştepta ca ea sau Cristina Neagu să fie portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Rio ce vor avea loc în perioada 5-21 august.

„Pentru cei care nu ştiu, Cătălina Ponor este portdrapelul României la Rio. Ea este tripla campioana olimpica, asta însemnând doar o parte a palmaresului ei. Citez Simona Halep: Şi eu mă gândeam că voi fi eu sau Cristina Neagu. Cred că Neagu merita, din punctul meu de vedere, dar decizia a fost luată. O felicit şi pe Cătălina Ponor, pentru că este o mare onoare să fii portdrapel la Rio. Am tot respectul pentru Simona dar această declaraţie mi se pare jignitoare la adresa mea, a Cătălinei şi a celorlalţi sportivi care au adus României medalii europene, mondiale şi olimpice!!! Onoarea revine celei care a câştigat cele mai multe medalii pentru România. Îţi sugerez Simona să participi şi tu la Rio 2016 şi să vezi cât de greu se câştigă o medalie pentru România şi cu siguranţă vei aprecia mai mult sportivii care au câştigat mai multe medalii la olimpiada, mondiale şi europene. Aşadar Halep şi Neagu mai au mult de confirmat pentru a avea asemenea pretenţii! Părerea mea… Scuze dacă am jignit pe cineva dar am impresia că doar două sportive are România, şi nu este aşa!!!”, a scris Marian Drăgulescu, multiplu campion mondial si european, dar si medaliat olimpic, pe contul său de Facebook.

După ce a aflat că nu va fi portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Rio, cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina Neagu a ţinut să o felicite pe Cătălina Ponor, cea care va conduce delegaţia României la ceremonia de deschidere a competiţiei din Brazilia.

”Cătălina este o mare campioană şi sunt sigură că se bucură enorm că poate să duca drapelul României la Rio. Eu cred că sunt mulţi campioni în România care participă la Olimpiadă şi care şi-ar fi dorit să facă lucrul acesta. Eu sunt unul dintre oamenii care şi-a dorit să facă lucrul acesta, n-am ascuns-o atunci când m-aţi întrebat. Însă eu nu vreau să intru într-o polemică din punctul ăsta de vedere. Din punctul meu de vedere, e super OK. Dacă COSR-ul a decis aşa, eu merg la Rio să joc handbal, să-mi fac treaba cât mai bine pentru echipa României”, a declarat Cristina Neagu.

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român(COSR) a decis, miercuri, ca portdrapelul României la Rio să fie Cătălina Ponor. Cristina Neagu, Simona Halep, Corina Căprioriu şi Alin Moldoveanu au fost sportivii care au intrat iniţial în cursa finală pentru alegerea aceluia care va purta drapelul României la Jocurile Olimpice.

Articolul precedentCirculație închisă pe Transalpina în acest weekend
Articolul următorVreme capricioasa in weekend! Vezi PROGNOZA METEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.