Un copil de 12 ani din Hunedoara, în stare gravă după ce s-a electrocutat și a căzut de la înălțime!

Incidentul a avut loc în această dimineață pe podul din apropierea Combinatului din Hunedoara. Se pare că băiatul în vârstă de 12 ani s-a aplecat peste pod, a călcat pe cablurile electrice de la calea ferată și a fost aruncat în gol aproximativ șase metri.

Copilul a fost preluat de urgență de medici. Acesta prezenta un traumatism cranian cu o posibilă fractură craniană, un traumatism toracic și o arsură de gradul doi pe membrele superioare. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că în jurul orei 9:00, un minor de de 12 ani, care mergea spre domiciliu și traversa podul de peste râul Cerna, ce face legătura cu halda de zgură, s-a aplecat peste pod și și-a pus piciorul pe cablul rețelei electrice de la calea ferată. Acesta s-a electrocutat și a căzut de la înălțimea de 6,5 metri, pe terasamentul căii ferate”, spune Laura Năstase, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Starea băiatului este una destul de gravă, astfel că el va fi transferat în cursul zilei de astăzi la Spitalul Județean din Timișoara cu elicopterul SMURD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here