Un nou caz de coronavirus, confirmat la Timișoara! Este vorba despre un băiat de 16 ani

A fost confirmat un nou caz de coronavirus, la Timișoara! Este vorba despre un băiat de 16 ani, nepotul bărbatului care a fost diagnosticat ieri, cu acest virus.

Astăzi au fost prelucrate probele de laborator în 19 cazuri, însă doar într-unul singur rezultatul a fost pozitiv. Este vorba despre fiul bărbatului de 47 de ani care a călătorit recent în Italia, alături de femeia de 38 de ani din Timișoara, și ea infestată.

Acesta este al treilea caz înregistrat la Timișoara, și al cincilea la nivel național.

”În această după amiază, s-a confirmat al cincilea caz de infectare cu noul coronavirus în România COVID 19. Este vorba despre unul dintre contacții bărbatului de 47 de ani, din Timișoara, care a fost depistat pozitiv în cursul zilei de ieri. Mai precis, este nepotul acestuia în vârstă de 16 ani. Conform primelor informații din partea DSP Timiș, tânărul este asimptomatic, afebril. S-a solicitat transportul cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara. De asemenea, rezultatele de astăzi ale probelor luate de la bărbatul de 47 de ani sunt negative și urmează conform procedurii un nou test la distanță de 24 de ore față de ultimul realizat”, transmit autoritățile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.