Un nou scandal între PSD Timiș și Primăria Timișoara! Municipalitatea e acuzată de abuz de putere!

PSD Timiș a depus o sesizare la instituțiile abilitate, în vederea ridicării mash-ului asumat de USR Timiș, montat în loc vizibil pe Calea Bogdăneștilor din Timișoara, care conține un mesaj denigrator la adresa PSD.

Prefectura Timiș a constatat ilegalitatea și a transmis în mod oficial Primăriei Municipiului Timișoara să procedeze la ridicarea acestui material publicitar de tip outdoor. În consecință, Primăria Timișoara ar fi trebuit să sesizeze și să transmită acest fapt unei instituții de ordine publică din subordine, respectiv Poliției Locale Timișoara.

Din păcate, asistăm la un abuz de putere din partea Primăriei Timișoara, care nu catadicsește să facă dreptate, convenindu-i să tragă cât mai mult de timp în ceea ce privește înlăturarea mash-ului montat ilegal. Înțeleg că suntem în prag de alegeri, înțeleg că fiecare partid politic dorește să fie cât mai vizibil în ochii electoratului, însă ce nu înțeleg este faptul că mijloacele folosite în acest sens sunt ridicole. Fac un apel public și ferm, pe această cale, către Poliția Locală Timișoara, prin care solicit respectarea legii și înlăturarea de urgență a materialului publicitar ce conține mesaj denigrator la adresa PSD. Totodată, mă întreb: cum oare ar putea avea încredere cetățenii în instituțiile pe care domniile voastre le conduc, atâta timp cât prin ceea ce faceți sau mai bine zis nu faceți nu dați dovadă de obiectivitate și respectarea legii? Domnilor, haideți să respectăm legea și vă asigur că veți avea o imagine mai bună în fața timișenilor! ”, a precizat președintele PSD Timiș, Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here