Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) este într-un proces de reconstrucție. Cu toate acestea, partidul condus de Gabriel Oprea va participa la alegerile europarlamentare din data de 26 mai.

Pe prima poziție se află liderul partidului, care însă își va ceda locul, dacă va ajunge în Parlamentul European. Următoarele două locuri sunt ocupate de unele dintre cele mai importante personalități ale sportului românesc: Ilie Năstase și Anghel Iordănescu. Joi, 18 aprilie, la Sala Capitol din Timișoara, UNPR și-a lansat candidații la alegerile europarlamentare, iar la eveniment au participat Gabriel Oprea, Anghel Iordănescu, precum și Titu Bojin și Ion Răducanu.

La alegerile viitoare ne vom bate ca să avem un scor mai bun, cât mai mare. La europarlamentare să facem tot ceea ce este posibil, chiar dacă pe moment pică rău că nu ne angajăm la procente extraordinare sau la număr de membri extraordinari, voturile vor fi cele care vor arăta procentajul pe care-l avem la nivel național și în mod deosebit la nivelul județului Timiș. Cred că în județul Timiș va trebui să obținem un scor în jur de șapte, opt, nouă la sută la europarlamentare, pentru a demonstra că existăm“, a spus Titu Bojin, liderul UNPR Timiș.

De asemenea, Ion Răducanu a precizat că UNPR ar trebui să strâng voturile a aproximativ 12.000 de timișeni la alegerile europarlamentare din data de 26 mai, număr care nu i se pare mult, raportat la cel al locuitorilor. “Suntem într-un proces de reconstrucție al partidului, mergem în toate județele, încercăm să ne organizăm. Am fost un partid care în noiembrie 2015 aveam peste 500.000 de membri de partid, aveam peste 12% în sondaje. A intrat într-o degringoladă în momentul în care eu mi-am dat demisia din partid, din toate funcțiile. Am revenit, ne-am apucat de treabă, ne pregătim pentru europarlamentare, unde avem doi vectori buni de imagine, mă refer la generalul Ilie Năstase, numărul unu, și domnul Anghel Iordănescu, numărul doi, foști senatori UNPR. Avem vești bune, în sensul că, în ultimele luni, au venit înapoi peste 50.000 de persoane. Obiectivul nostru strategic este ca anul viitor, la alegerile locale și generale să revenim acolo unde am fost, la locale și să intrăm în Parlamentul României“, a declarat Gabriel Oprea.

Articolul precedentLucrările de Atestat ale elevilor de la Liceul de Arte Plastice, expuse la Casa Tineretului
Articolul următorUn nou scandal între PSD Timiș și Primăria Timișoara! Municipalitatea e acuzată de abuz de putere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.