Un şofer fără permis a plonjat cu maşina într-un râu! Şase persoane rănite

Două persoane au fost rănite grav și alte patru rănite ușor de un conducător auto care nu avea permis de conducere! Accidentul a avut loc ieri în jurul orei 19.30, pe strada Minda din Reșița.

O maşină condusă de un bărbat de 53 de ani din Reșița, care se deplasa dinspre Văliug spre centrul municipiului a derapat pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, și a plonjat în albia râului Bârzava de la o înălțime de 5 metri.

În autoturism se aflau cinci persoane adulte și un copil, ținut în brațe. Atât conducătorul auto, cât și pasagerii nu au purtat centurile de siguranță.

În urma accidentului două persoane, pasageri, au fost rănite grav, una dintre ele fiind transportată la Spitalul de Urgență Reșița iar a doua la Timișoara. Celelalte persoane din autoturism au fost rănite ușor.

Față de conducătorul auto se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here