Universitatea Politehnica Timișoara devine universitatea elevilor pentru trei zile

Peste nouă sute de elevi din douăzeci de judeţe devin timp de trei zile studenţi ai Universităţii Politehnica Timişoara. Aceștia s-au înscris în programul „Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!”, care are loc în perioada 13-15 mai.

Astfel, liceenii vor avea ocazia să cunoască mediul universitar tehnic timișorean, oferta de studii a Politehnicii, vor putea să-și verifice cunoștințele în domeniile de interes prin participarea la concursurile organizate de facultăți, vor lua contact cu cei care sunt deja studenți și vor cunoaşte îndeaproape orașul Timișoara.

„Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!” se adresează tinerilor din clasele  IX – XII și dorește informarea și familiarizarea elevilor cu mediul universitar în scopul asigurării unei bune tranziții a absolvenților de liceu spre învățământul superior și orientarea lor către o carieră de succes. Costurile pentru transportul, cazarea și masa elevilor și a profesorilor însoțitori (aprox. 1000 de persoane) sunt suportate de către Universitatea Politehnica.

Deschiderea festivă a evenimentului „Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!” va avea loc vineri, 13 mai, ora 15.30, la Sala Capitol a Filarmonicii „Banatul”, în prezența rectorului UPT, prof.univ.dr.ing. Viorel-Aurel Șerban, a reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Timiș și a directorilor unor importante companii din Timișoara.

intalnirea elevilor 07

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.