Universitatea Politehnica Timișoara devine universitatea elevilor pentru trei zile

Spread the love

Peste nouă sute de elevi din douăzeci de judeţe devin timp de trei zile studenţi ai Universităţii Politehnica Timişoara. Aceștia s-au înscris în programul „Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!”, care are loc în perioada 13-15 mai.

Astfel, liceenii vor avea ocazia să cunoască mediul universitar tehnic timișorean, oferta de studii a Politehnicii, vor putea să-și verifice cunoștințele în domeniile de interes prin participarea la concursurile organizate de facultăți, vor lua contact cu cei care sunt deja studenți și vor cunoaşte îndeaproape orașul Timișoara.

„Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!” se adresează tinerilor din clasele  IX – XII și dorește informarea și familiarizarea elevilor cu mediul universitar în scopul asigurării unei bune tranziții a absolvenților de liceu spre învățământul superior și orientarea lor către o carieră de succes. Costurile pentru transportul, cazarea și masa elevilor și a profesorilor însoțitori (aprox. 1000 de persoane) sunt suportate de către Universitatea Politehnica.

Deschiderea festivă a evenimentului „Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!” va avea loc vineri, 13 mai, ora 15.30, la Sala Capitol a Filarmonicii „Banatul”, în prezența rectorului UPT, prof.univ.dr.ing. Viorel-Aurel Șerban, a reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Timiș și a directorilor unor importante companii din Timișoara.

intalnirea elevilor 07

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here