Vești bune pentru studenții UPT. Departamentul de Matematică al Universității Politehnica Timişoara organizează în perioada 06 martie – 26 iunie 2016, cursuri pregătitoare de Matematici pentru potenţialii săi studenţi.

Cursurile se adresează tuturor elevilor interesați, indiferent de facultatea pe care doresc să o urmeze şi independent de forma admiterii pentru care optează (concurs cu dosare sau concurs cu probe de verificare).Temele dezbătute urmează conţinutul „Culegerii de probleme pentru examenul de bacalaureat şi admiterea în Universitatea Politehnica Timişoara” publicată la Editura Politehnica în anul 2015 și vor fi deosebit de utile atât pentru examenul de bacalaureat cât și pentru anul I de studii. “Cursurile de Matematică pentru potențialii studenți ai Politehnicii au devenit o tradiție. Ne bucurăm să observăm un interes deosebit din partea elevilor, care abia așteaptă să anunțăm programarea întâlnirilor. Ei își doresc să treacă cu brio exemenul de bacalaureat și să poată deveni studenți, iar noi suntem mulțumiți știind că vom avea studenți bine pregătiți care să poată face față cerințelor universității noastre”, a precizat conf. dr. Liviu Cădariu-Brăiloiu, directorul Departamentului de Matematică.

La fel ca în anii precedenți, cursurile sunt gratuite şi se vor desfăşura în fiecare duminică până la sfârșitul lunii iunie, cu excepţia duminicilor din 24 aprilie, 01 mai şi 19 iunie.

Elevii sunt așteptați în amfiteatrul A 101 al Facultăţii de Electrotehnică, Bulevardul V. Pârvan Nr. 2, între orele 10.00 şi 13.00. Participanţilor la cursuri nu li se solicită niciun fel de angajament faţă de UPT.

Articolul precedentPoftiți la teatru! Spectacolul-eveniment „Maria de Buenos Aires” la Timișoara
Articolul următorRezultate DEZASTRUOASE la SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.