Cursurile gratuite de pregătire la informatică organizate de Facultatea de Automatică și Calculatoare a UPT respectă programa de bacalaureat și vin în sprijinul celor care susțin examenul de admitere la facultate la această materie.

„Menționăm în acest sens că, din acest an, admiterea la Facultatea de Automatică și Calculatoare a UPT se face pe bază de examen scris fie la matematică, fie la informatică. Ca și în cazul celorlalte cursuri gratuite de pregătire, chiar dacă se adresează potențialilor săi candidați, indiferent de facultatea pentru care optează și independent de forma admiterii (concurs cu probe de verificare sau concurs de dosare), participanților la cursuri nu li se solicită nici un fel de angajament faţă de UPT. Iar pentru a da posibilitatea tuturor elevilor interesați să urmeze pregătirea, indiferent de localitatea în care se află, sesiunile de pregătire se vor organiza online, via Zoom, link-ul de participare fiind disponibil AICI”, conform UPT.

Cursurile vor începe din data de 18 martie 2024, iar în cadrul fiecărei sesiuni se vor prezenta o serie de aspecte teoretice și practice într-o manieră sintetică și se vor aborda modele de subiecte pentru examenul de admitere. La sfârșitul fiecărei sesiuni se va organiza o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Calendarul întâlnirilor este următorul:

Articolul precedent„Auriştii” nu vor alegeri comasate. S-au adresat Avocatului Poporului, dar şi Comisiei Europene
Articolul următorCâinii vagabonzi fac ravagii în Giroc. Peste o sută de oi, ucise în ultimele zile, susţine viceprimarul Dan Vîrtosu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.