UNIVERSUL CASEI TALE & EXPO MOBILA 2019

În perioada 28 – 31 martie 2019, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22 o nouă ediţie a expoziţiei naționale specializată în mobilier, amenajări interioare și exterioare, sub genericul:
UNIVERSUL CASEI TALE & EXPO MOBILA

Manifestarea reunește producători, distribuitori, reprezentanţe ale unor companii internaţionale din România, care vor întâmpina, atât publicul larg cât şi cel profesionist, cu o gamă largă de produse, sisteme şi tehnologii de avangardă în ceea ce priveşte construcţia, mobilarea și amenajarea spaţiilor interioare şi exterioare.
Pentru anul acesta, sectorul mobilă aduce în atenția publicului timișean cele mai noi tendințe, tehnologii, materiale și accesorii – sisteme inteligente din industria mobilei. Se vor putea achiziționa pe loc, sau comanda, la preț de producător: bucătării, paturi, saltele, canapele, mese, scaune, fotolii, dormitoare și livinguri, mobilate complet, accesorii, decorațiuni, într-un cuvânt, diverse tipuri de mobilier destinate locuinței și biroului.
Producătorii, importatorii și distribuitorii de mobilier vor veni în fața publicului larg, în cele 4 zile de târg, cu soluții ingenioase, dar mai ales practice, și care să poată satisface toate cerințele unui design interior plăcut și comod. Vizitatorii vor face cunoștință în cadrul evenimentului cu variante inedite de a-și organiza mobilierul în funcție de particularitățile de spațiu și de de utilitatea lui.
UNIVERSUL CASEI TALE & EXPO MOBILA va fi, timp de patru zile, locul unde producători, constructori, proiectanți, arhitecţi, designeri, consultanți vor oferi cele mai bune soluții în ceea ce privește achiziţionarea, construcţia şi mobilarea spaţiului de locuit sau de muncă.
Programul de vizitare, în intervalul 28 – 31 martie 2019, este de joi până sâmbătă între orele 1000 – 2000, iar duminică între orele 1000- 1800.
Intrarea este liberă.


Informații suplimentare la tel. 0721260974, e-mail: rbonchis@cciat.ro, Roxana Bonchiș și tel. 0256/493322, e-mail: cmates@cciat.ro, Cecilia Mateș – organizatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here