”Universul Casei Tale&Expo Mobila” și ”Salonul Industriei Ușoare” își vor deschide porțile, la Timișoara, în perioada următoare!

Două evenimente de amploare organizate de Camera de Comerț din Timiș vor avea loc în perioada următoare. ”Universul Casei Tale&Expo Mobila” și ”Salonul Industriei Ușoare” sunt cele două târguri care își vor deschide larg porțile pentru timișoreni.

”Universul Casei Tale&Expo Mobila” este expoziția cu vânzare  organizată de CCIAT în perioada 18 – 21 mai la Centrul Regional de Afaceri. Evenimentul ajunge anul acesta la cea de-a 6-a ediţie, și este organizat de două ori pe an, primăvara și toamna.

Expoziția este specializată în construcţii, mobilier, amenajări interioare și exterioare, instalații și energie. Manifestarea reunește producători, distribuitori, reprezentanţe ale unor companii internaţionale din România, care vor întâmpina, atât publicul larg cât şi cel profesionist, cu o gamă largă de produse, sisteme şi tehnologii de avangardă în ceea ce priveşte construcţia, mobilarea și amenajarea spaţiilor interioare şi exterioare.

”Universul Casei Tale&Expo Mobila”  va deveni, pentru patru zile, locul unde producători, constructori, proiectanți, arhitecţi, designeri, consultanți vor oferi cele mai bune soluții în ceea ce privește achiziţionarea, construcţia şi mobilarea spaţiului de locuit sau de muncă.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în perioada 18-21 mai, organizează cea de-a 6-a ediție a manifestări expoziționale naționale specializată în construcții, mobilier, amenajări interioare și decorațiuni numită ”Universul Casei Tale & Expo Mobila Timișoara”. Sunt prezenți peste 30 de expozanți, în marea lor majoritate producători, dar sunt și distribuitori sau reprezentanți ai un companii internaționale de renume din România, care pe parcursul celor patru zile de expoziție vor întâmpina publicul larg dar și cel profesionist cu o gamă extrem de largă de produse și servicii, sisteme și tehnologii de avangardă în ceea  ce privește construcția, mobilarea și amenajarea spațiilor interioare și exterioare. Dorim totuși să subliniem că sectorul de mobilă este puternic reprezetat în expoziție și care așa cum ne-a obișnuit va aduce în fața publicului cele mai noi tendințe, materiale și accesorii sau sisteme inteligente din industria mobilei”, spune Roxana Bonchiș, organizatorul  expoziției ”Universul Casei Tale & Expo Mobila Timișoara”.

Săptămâna viitoare își deschide porțile un alt eveniment de amploare organizat de Camera de Comerț din Timiș. Este vorba despre Salonul Industriei Ușoare, expoziție ce va avea loc tot la Centrul Regional de Afaceri, în perioada 24 – 28 mai.

Salonul Industriei Ușoare își deschide porțile miercuri, 24 mai. Este cel mai mare eveniment de acest gen din vestul României și participă peste 50 de firme din întreaga țară. Firmele prezintă spre vânzare o gamă largă de produse de sezon, printre care îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, lenjerie intimă, lenjerii de pat. Printre acestea vor mai exista și alte produse, bijuterii, produse naturiste, artizanat. În paralel, funcționează, în parcare și nelipsitul târg de produse tradiționale. Așteptăm publicul în număr cât mai mare să vină să își reînnoiască garderoba de vară. Prețurile vor fi accesibile pentru toate buzunarele, de data aceasta avem mai mulți producători decât la celelalte ediții”, spune Aura Culea, organizatorul expoziției Salonul Industriei Ușoare.

Organizatorii promit o gală a tendințelor modei din acest an, eveniment devenit tradițional în rândul expozițiilor de profil din vestul țării. Notorietatea de care se bucură astăzi expoziția este conferită de publicul vizitator care a găsit în edițiile precedente ceea ce caută: calitate, diversitate și prețuri accesibile.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here