Relația și așa relativ strânsă și cu trecut dintre PSD și UNPR s-a întregit în Timiș. Cele două partide au semnat, la sfârșitul săptămânii trecute, un protocol la nivel județean. Protocolul presupune susținerea din partea UNPR a tuturor organizațiilor locale PSD, existente în Timiș, dar și susținerea Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019.

UNPR este reprezentată la nivel județean de un fost pesedist, Titu Bojin. Actualmente șef la Apele Banat, Bojin a plecat din PSD în 2016, înainte de alegerile locale, fiind fost președinte al Consiliului Județean Timiș.

Protocolul de colaborare dintre cele două partide a fost semnat la finalul săptămânii trecute, ca urmare a unor discuții purtate anterior cu reprezentanții filialei județene Timiș a UNPR. Întâlnirea a avut loc în cadrul unei ședințe politice a Biroului Permanent Județean al PSD Timiș.

Președintele PSD Timiș, Călin Dobra, totodată președinte al CJ Timiș, s-a declarat bucuros de protocolul semnat între cele două filiale.

„Faptul că primim susținere și din partea altor partide politice demonstrează că PSD are candidatul cel mai potrivit pentru funcția de președinte al României, care a arătat în ultimii ani că vrea să lupte pentru români și știe cum să le aducă acestora bunăstarea. În acest sens, suntem deschiși și către alte organizații politice sau apolitice județene care doresc să își manifeste susținerea și îi așteptăm alături de noi în această campanie electorală” a declarat Călin Dobra, președintele PSD Timiș, prin intermediul unui comunicat de presă.

Acest protocol este valabil doar pentru perioada alegerilor prezidențiale din acest an.

Articolul precedentTimișoara, gazda unui Forum Internațional de Afaceri! Evenimentul este o premieră pentru sistemul cameral
Articolul următorFestivalul Vinului se întoarce la Timișoara, în Piața Victoriei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.