Timișoara, gazda unui Forum Internațional de Afaceri! Evenimentul este o premieră pentru sistemul cameral

Eveniment premieră în sistemul cameral din România! Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în data de 24 octombrie 2019, orele 10.30 – 16.00, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, un FORUM INTERNAȚIONAL DE AFACERI – Federația Rusă – Grecia – Republica Cehă – România.

Evenimentul este organizat în contextul misiunilor economice și al vizitelor organizate de CCIA Timiș în cursul acestui an în Republica Cehă, în Federația Rusă și în Grecia. De asemenea, acordurile de colaborare inter-camerale semnate cu ocazia acestor acțiuni oferă cadrul instituțional adecvat pentru derularea de acțiuni comune.

Scopul evenimentului îl reprezintă valorificarea oportunităților de afaceri și investiții dintre Județul Timiș și aceste țări și regiuni, intensificarea schimburilor comerciale bilaterale, creșterea numărului investițiilor străine în județul Timiș și promovarea produselor autohtone pe aceste piețe.

Delegațiile străine sunt compuse din reprezentanți ai camerelor de comerț partenere din aceste țări și din companii din toate sectoarele de activitate. Alături de firmele românești, la Forum vor fi prezente firme din Serbia și Ungaria.

La sesiunea plenară, au fost invitați să participe reprezentanți ai administrației publice locale, ai instituțiilor și serviciilor deconcentrate care reglementează funcționarea unei firme în România, universități, corpul diplomatic al țărilor participante acreditat în România și al României în aceste țări.

Participanții români și străini vor avea ocazia să viziteze o mini-expoziție de produse “Made in Banat”. Vor avea standuri firmele Apa Aur’a, Terra Apis, Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Lovrin și Asociația pentru Promovarea Turismului în Județul Timiș care va expune produse tradiționale, de gastronomie și artă meșteșugărească.

Participarea firmelor este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here