Urmărit general pentru contrabandă cu țigări, depistat la vama Cenad

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Cenad – I.T.P.F. Timişoara au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, pe numele căruia era emis un mandat de arestare pentru săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă.

Ieri, în jurul orei 19.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un bărbat în vârstă de 28 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin, care era pasager într-un autoturism marca Volkswagen Bora, înmatriculat în România. Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că acesta figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române în data de 15.03.2016. Acesta avea de executat o pedeapsă cu închisoarea de 4 ani, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de contrabandă cu ţigări.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului în cauză, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here