Urmărit general depistat la vama Cenad. Ce infracțiuni a comis

Ghinion pentru un tânăr de 24 de ani la vama Cenad, care era dat în urmărire generală de către autorități. Acesta a fost prins de polițiștii de frontieră. Pe numele individului era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei.

Ieri dimineață, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean român, în vârstă de 24 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin, pasager într-un autoturism marca Opel. În urma efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit general, el având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fără a deţine permis de conducere, în formă continuată, alerta fiind introdusă de autorităţile române.

Faţă de cetăţeanul român, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here