Urmărit general depistat la vama Cenad. Ce infracțiuni a comis

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat şi predat unei echipe operative din cadrul IPJ Timiş un cetăţean român, care era urmărit general, el având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani, pentru săvârşirea de infracţiunii de viol.

Ieri în jurul orei 14.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat, pentru efectuarea formalitatilor specifice, un cetăţean român în vârstă de 21 de ani, domiciliat pe raza judeţului Mehedinţi, pasager într-un autoturism marca Renault, înmatriculat în Franţa. Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date, ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române în data de 06.11.2016. Persoana în cauză era căutată în vederea executarii pedepsei cu închisoarea de 3 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here