Urmărit general depistat la vama Cenad. Ce infracțiuni a comis

0
227

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Cenad – I.T.P.F. Timişoara au depistat şi predat unei echipe operative din cadrul IPJ Timiş un cetăţean român, care era urmărit general. Acesta avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de un an  pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

În data de 27 iulie în jurul orei 18.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat, pentru efectuarea formalităților specifice, un cetăţean roman în vârstă de 40 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin, pasager într-un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Franta.

Poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date Interpol, ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române in data de 05.07.2016.  Individul era căutat în vederea executării pedepsei cu închisoarea de un an, pentru săvârşirea  de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Faţă de bărbatul în cauză, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here