Urmărit general pentru diverse infracțiuni depistat la vama Cenad

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Cenad – I.T.P.F. Timişoara au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, care era urmărit general. Acesta avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani şi 6 luni pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere a fost anulat.

Ieri, în jurul orei 01.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat, pe sensul de ieşire din ţară, ca pasager într-un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în România, un cetăţean român, în vârstă de 36 de ani, domiciliat pe raza judeţului Timiş.

În urma controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române. Individul era căutat în vederea executării pedepsei cu închisoarea de 3 ani şi 6 luni, pentru săvârşirea  infracţiunilor de furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere a fost anulat.

Faţă de bărbatul în cauză, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here