Vești bune! Cinema Studio intră în proprietatea municipalității

Cinema Studio va intra în proprietatea municipalității timisorene. Primarul Nicolae Ronu spune că este o victorie obținută printr-o sentință definitivă și irevocabilă dreptul de proprietate al Statului Român asupra Cinema Studio.

Reamintim, în urmă cu doi ani au demarat demersurile în instanță pentru recuperarea cinematografului Studio din Timisoara. Cinematograful a ajuns în condiții suspecte în proprietatea unei persoane fizice, în schimbul unei datorii pe care RADEF ar fi avut-o la acea persoană. Potrivit primarului Nicolae Robu, primăria va face demersuri să preia cat mai repede în proprietate cinematograful. “Am recuperat cinematograful Studio. Urmează să se facă trecerea sa de la statul român la municipiul Timișoara. Avem nevoie de aceste cinematografe. Lucrurile păreau abuzive acolo, noi ne-am făcut datoria pentru a corecta situația. După lupte în instanță, iată sentința care constată nulitatea contractului de dare în plată. Dispune restabilirea situației prin reînscrierea în proprietatea statului român”, a explicat primarul Nicolae Robu.

În plus, edilul a subliniat că va propune Consiliului Local ca cinematograful să fie dat în folosința Casei Studenților pentru ca tinerii să poată repeta pentru cursurile de dans sau muzică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here