Urmărit general pentru săvârşirea infracţiunii de furt, depistat la vama Cenad

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Cenad au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, urmărit general. Individul avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

În data de 6 ianuarie, în jurul orei 08.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor specifice, un cetăţean român în vârstă de 25 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraș-Severin, pasager într-un autoturism marca Renault, înmatriculat în România. În urma efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de 3 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei tânărului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here