Un bărbat de 35 de ani,  pe numele căruia autorităţile germane au emis un mandat european de arestare pentru comiterea unei tâlhării, a fost depistat de poliţiştii timişeni, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul celor din cadrul Secţiei 11 Rurale Sânnicolau Mare, au depistat, pe raza localităţii Comloşu Mare, un bărbat de 35 de ani, urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat Curţii de Apel Timişoara care a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș până la predarea către autorităţile germane.

Articolul precedentS-a deschis Salonul Industriei Ușoare 2016, ediția vară – toamnă la Timișoara
Articolul următorProiecţie de gală la Timişoara – “Sieranevada” – propunerea României la Oscar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.