S-a deschis Salonul Industriei Ușoare 2016, ediția vară – toamnă la Timișoara

La Timișoara s-a deschis Salonul Industriei Ușoare 2016, ediția vară – toamnă. Articole vestimentare și încălțăminte ultima tendință, poșete, lenjerii de pat, produse cosmetice, bijuterii, dar și multe alte surprize… De asta vor avea parte cei care vor trece pragul târgului “Salonul Industriei Ușoare”.

În perioada 7 – 11 septembrie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează cea de-a 29-a ediție a Salonului Industriei Ușoare, manifestare care conturează noile tendințe în modă prin cele mai frumoase colecții ale sezonului. Evenimentul va avea loc la Centrul Regional de Afaceri. Timp de cinci zile, 50 de expozanți din întreaga țară vor oferi publicului larg, la prețuri accesibile de producător, o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, piele-blănuri, articole de lenjerie dar și accesorii, bijuterii, cosmetice și produse naturiste. „Astăzi deschidem cea de-a 29-a ediţie a Salonului Industriei Uşoare. Sunt prezente 50 de firme din 23 de localităţi din ţară care prezintă o gamă foarte largă de produse, îmbrăcăminte, încălţăminte, marochinărie, lenjerie intimă, lenjerie de pat, hăinuţe pentru copii. În paralel am organizat, în parcarea de la CRAFT,  un târg de produse tradiţionale unde timişorenii pot gusta dulcuri, colaci secuieşti, pe lângă aceste produse avem şi două firme cu artizanat. Aşteptăm timişorenii să vină şi să îşi reînoiască garderoba”, a spus Aurora Culea, organizatorul evenimentului.

Pentru a răspunde dorinței de divertisment a publicului, în spaţiul exterior al Centrului Regional de Afaceri, va fi organizat un Târg cu produse tradiţionale: dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine. De asemenea, partenerul evenimentului va întâmpina publicul larg cu diverse oferte promoționale.

Salonul Industriei Uşoare își așteaptă vizitatorii de miercuri până duminică, după următorul program: miercuri-sâmbătă orele 10.00–20.00, duminică orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here