Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei Cenad au depistat şi predat autoritatilor competente un cetăţean român, pe numele căruia era emis de către autorităţile române un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra familiei.

În data de 5 ianuarie, în jurul orei 19.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice, un cetăţean român în vârstă de 43 de ani, pasager într-un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în România.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române în data de 06.10.2016. Pe numele acestuia era emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni contra familiei.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Articolul precedentIncendiu violent la un depozit de baloți de paie de lângă Remetea Mare
Articolul următorMăsuri luate de Comitetul pentru Situații de Urgență Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.