Urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi, depistat la vama Naidăş

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Naidăş au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean sârb, pe numele căruia autorităţile germane au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi.

Ieri, în jurul orei 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Naidăş – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean sârb, în vârstă de 29 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Serbia. În urma efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile din Germania, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi, în data de 02.02.2017.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here