Proprietarii unor utilaje agricole au alertat Poliția, după ce s-au trezit dimineața că nu mai au acumulatori pe utilajele agricole!

11 plângeri au fost depuse la Poliția Bozovici din Caraș-Severin. Oamenii legii au demarat o anchetă și au identificat doi suspecți, aceștia fiind doi tineri în vârstă de 19, respectiv 20 de ani din Bozovici.

Conform polițiștilor în noaptea de 27 spre 28 septembrie, cei doi tineri au furat din comuna Lăpușnicu Mare un acumulator auto de pe un tractor. Au mers mai departe, iar din satul Moceriș au mai furat un acumulator auto. Tot în aceeași noapte, tinerii au furat încă două baterii din localitatea Pătaș. Și noaptea următoare au continuat, au schimbat însă localitatea. Au ajuns în Eftimie Murgu de unde au furat 7 acumulatori.

Din cei 11 acumulatori auto furați doar cinci au fost recuperați și restituiți păgubiților.

Cei doi tineri sunt cercetați acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii continuând cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuiților și a recuperării prejudiciului total.

Articolul precedentImpact violent! Un bărbat este în stare gravă, după ce mașina în care se afla a fost lovită frontal de un alt autoturism
Articolul următorMigranți din Afganistan și Pakistan, opriţi la frontiera cu Ungaria!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.