UVT propune două noi conferințe dedicate dezbaterilor economice și de afaceri

Universitatea de Vest din Timișoara vă invită să participați la două evenimente speciale, nișate pentru publicul format din studenți, universitari și timișoreni interesați de economie și dezvoltarea carierei.

Joi, 25 și 26 mai 2023, sunteți așteptați la a doua ediție a evenimentului dedicat Comunității HR din Regiunea de Vest „Connecting with our Business Community. Trends in HR”, dar și la Conferința „Women in Data Science Timișoara”.

Primul eveniment, organizat în 25 mai 2023, în intervalul orar 9.30-12, este organizat în parteneriat de Universitatea de Vest din Timișoara și Marsh Romania, cea de-a doua ediție a Conferinței „Connecting with our Business Community. Trends in HR” fiind dedicată Comunității HR din Regiunea de Vest. Evenimentul, care se va desfășura în Amfiteatrul A11 al UVT, va invita la dezbateri specialiști din domeniul HR, alături de reprezentanții celor care formează viitorii angajați, și pleacă de la premisa că generațiile viitoare de angajați trebuie pregătite pentru realitățile viitoare ale pieței muncii.

Al doilea eveniment este Conferința „Women in Data Science Timișoara”, care se va desfășura în perioada 25-26 Mai 2023 (cu începere de la ora 9, în ambele zile), în Amfiteatrul A01 al UVT. Evenimentul reunește femei remarcabile din Timișoara și din Europa Centrală și de Est, care desfășoară o activitate de prestigiu în domeniul data science, în industrie, administrație, mediul academic și societatea civilă, cu scopul de a educa și inspira tinerele talente pentru a urma o carieră în data science. Printre prezențele confirmate la acest eveniment se regăsesc femei ce s-au remarcat prin cariere strălucite, aparținând unor companii internaționale precum sunt BCR, Atos, Flex, Nokia și Bosch.

Women in Data Science (WiDS) Timișoara este parte a Women in Data Science Europa Centrală și de Est, dar și a Conferinței anuale Women in Data Science (WiDS) de la Universitatea Stanford. Mișcarea globală Women in Data Science (WiDS) are ca scop să ofere inspirație și educație în domeniul științei datelor la nivel global. Evenimentul organizat la UVT sub genericul WiDS invită femei din toate sectoarele: industria științei datelor, sectorul public, mediul academic și societatea civilă, iar sesiunile sunt centrate pe subiecte precum: etica științei datelor, activism, educație privind datele și metodele de cercetare, orașe inteligente, dar și știința datelor în cultură.

Rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea: „Propunem comunității academice din UVT și publicului larg timișorean două evenimente aparținând de sfera economiei, afacerilor, gestiunii resurselor umane și dezvoltării carierei. Atât conferința în care se vor dezbate tendințele din HR în partea de vest a țării, cât și cea axată pe contribuția femeilor în domeniile care operează cu date științifice, vor invita specialiști de certă valoare din aceste domenii, care vă vor oferi o imagine despre cele mai noi tendințe din economie și știință, cu date și exemplificări de mare interes.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.