Valul 6 redeschide spitalul COVID de la stadionul CFR. 30 de paturi speciale

Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” Timișoara, în contextul creșterii numărului de cazuri de infectare COVID-19, a pregătit 30 de paturi conectate la oxigen medical cu flux înalt în cadrul Sistemului Medical Modular de Izolare și Tratament pentru asigurarea asistenței medicale persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2.
Echipa medicală formată din medici militari, medici civili, sanitari militari, asistenți medicali civili, îngrijitoare și brancardieri continuă să muncească zilnic pentru ca pacienții noștri să beneficieze de tratament medical și condiții de spitalizare normale zilelor noastre.
De asemenea, în cadrul Sistemul Medical Modular de Izolare și Tratament funcționează Centrul de evaluare COVID-19, în care bolnavii infectați cu virusul SARS-Cov-2 se pot pot prezenta, fără bilet de trimitere, pe baza confirmării infecției printr-un test antigen rapid sau test RT-PCR, identificat în platforma Corona Forms, pentru evaluarea stării de sănătate. În funcție de rezultatul analizelor efectuate, se stabilește dacă este necesară internarea sau pacientul poate fi tratat la domiciliu.
Programul centrului de evaluare este de luni pană vineri, în intervalul 08.00-14.00, iar programarea pentru evaluare se face la numărul de telefon 0771.049.855.
Vă dorim tuturor multă sănătate și vă îndemnăm să respectați toate măsurile de prevenire și protecție recomandate pentru a reduce creșterea numărului de cazuri de COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here