Vânătoare de „fluturaşi”! La Timişoara se dispută Naţionalele de badminton

Ediția 2022 a Campionatelor Naționale de badminton sunt programate la Timișoara, în acest final de săptămână, în care sunteți așteptați cei mai buni sportivi la sala UVT din zona străzilor Oituz/Popa Șapcă.

Vor fi, din nou, trei zile de meciuri spectaculoase, în care mai ales centrele de tradiție – Timișoara (cu cluburile CSU UVT și CSM), Bacău și București – au pretenții la locurile fruntașe; participă, în total, 95 de sportivi.

Sunt prevăzute atât întrecerile seniorilor cât și cele ale categoriei de vârstă U15. Programul se întinde pe parcursul a trei zile: vineri, de la ora 14:30, sâmbătă pe parcursul întregii zile (cu o pauză la orele prânzului) și duminică, de la ora 9, ziua finalelor.

Dintre sportivii legitimați la CSU Universitatea de Vest Timișoara, cele mai mari șanse la medalii le au Andra Stoica, Maria Duțu și Laura Constantin (simplu feminin), Collins Filimon (simplu masculin). Sunt speranțe și în jocurile de dublu: Florentina Constantinescu/Maria Duțu (dublu feminin), Collins Filimon/Florin Posteucă (dublu masculin), Collins Filimon/Maria Duțu (dublu mixt), respectiv Florentina Constantinescu în pereche cu băcăuanul Robert Ciobotaru (tot la dublu mixt).

Organizatorii locali ai Campionatelor Naționale de badminton categoriile Elite și U15 sunt CSU Universitatea de Vest din Timișoara și Consiliul Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.