Transportul public şi de agrement îşi va relua activitatea pe Canalul Bega, începând de mâine, 25 iulie.

Astfel, de luni până vineri, în fiecare săptămână, se va circula în regim de transport public (de la stația Sfânta Maria până la Uzina de Apă și retur), iar sâmbăta și duminica se vor bucura de plimbările pe Canalul Bega cei care preferă călătoriile de agrement (de la ponton Catedrală până la Parcul Copiilor și retur), în intervalul orar 11:00 – 21:00.

În ceea ce privește transportul public, graficele de circulație pot fi găsite în staţii şi pe site-ul oficial al societății: www.stpt.ro.

În fiecare zi, navele care efectuează transportul pe Canalul Bega sunt dezinfectate, cu ajutorul dispozitivelor bactericide cu lumină ultravioletă UV-C tip tun de 440 W. Vaporaşele mai sunt dezinfectate de angajaţi ai S.T.P.T. şi cu cloramină şi dezinfectanţi.

Pe lângă obligativitatea purtării măştilor de protecţie şi a respectării distanţării fizice între călători, aceştia sunt rugaţi să se aşeze doar pe locurile ce vor fi marcate cu un semn vizibil de culoare verde, astfel încât să se păstreze distanța de minim 1,5 metri.

Capacitatea maximă de încărcare pentru ambarcaţiuni va fi de 32 de locuri pentru călători.

Articolul precedentA treia zi cu peste 1.000 de cazuri si un nou record negativ! În Timiș s-au înregistrat 21 de noi îmbolnăviri
Articolul următorAproape 1.300 de cazuri noi de coronavirus, din peste 22.500 de teste făcute în ultimele 24 de ore

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.