Verde pe autostrada Timișoara-Lugoj

autoastrada Timisoara-Lugoj

Vești bune pentru șoferi! Autostrada Timișoara-Lugoj va putea fi folosită de mâine. Conducerea CJ Timiș anunță inaugurarea, în funcție de condițiile meteo.

Este vorba despre tronsonul cel nou, de la Remetea Mare la Șanovița. Lotul II al autostrăzii Timişoara-Lugoj a fost terminat cu şase luni înainte de termen. Lucrările au demarat în 10 ianuarie 2014 şi ar fi trebuit să fie finalizate în 10 iulie 2016. Investiția se ridică la 423 milioane de lei, fără TVA, mare parte din bani vin din Fondul de Coeziune POS-T, restul de la bugetul de stat.“Sper, cu ajutorul lui Dumnezeu, ca mâine să dăm drumul la autostradă, comisia de recepție va fi aici pentru a da drumul”, a afirmat Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș.

Lotul II al autostrăzii Timișoara-Lugoj prevede un nod rutier, mai multe poduri, pasaje și podețe, dar și două benzinării și două parcări.

Reprezentanții CJ Timiș au în plan să realizeze și cele trei descărcări de pe centură. Potrivit lui Titu Bojin, au fost aprobate cele trei ieșiri la Bethausen, Șanovița și Recaș. Cea de-a patra coborâre, de la Sânandrei, va fi posibilă cu fonduri de la Compania Națională de Administrare a Drumurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here