Vestea bună: Timișoara va avea în sfârșit spital regional! Vestea proastă: Nu se știe când!

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra a anunțat că la Timișoara va fi construit în sfârșit mult-așteptatul spital regional. Asta după ce ieri, Guvernul României a aprobat Memorandumul pentru demararea construcției celor cinci spitale regionale, dintre care unul la Timișoara.

Nu pot să vă spun acum locația Spitalului regional până nu am de la Ministerul Sănătății o adresă în care ni se va solicita clar ce trebuie să punem la dispoziție. Legat de utilități, asta știm clar că trebuie să le asigurăm, dar e vorba de suprafață, de mai multe aspecte. CJT are foarte multe terenuri pe care le poate pune la dispoziție pentru realizarea acestei investiții”, a conchis Dobra.

Președintele CJT spune însă că are emoții în ceea ce privește acest proiect, pentru că și acesta ar putea fi blocat de liberali dacă nu le va conveni locația, așa cum au făcut cu sala polivalentă de la Giroc și centrul de legume-fructe de la Tomnatic.

Sabotajul înseamnă ceea ce a dat dânsul dispoziție în calitate de președinte al PNL Timiș să boicoteze fără niciun fel de argument cele două proiecte al CJT, și anume sala polivalentă și centrul de legume-fructe. Centrul de legume-fructe are la bază o strategie realizată de specialiști, dar ați văzut atitudinea grupului PNL, care cred că trebuie contestat vehement de către cetățenii județului Timiș. Totul s-a transformat într-o luptă politică, nicidecum de a veni și a susține administrația județeană pentru a realiza proiecte la nivelul județului Timiș”, mai spune Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here