Vești bune pentru amatorii de shopping! Salonul Industriei Ușoare își redeschide porțile la Timișoara

Salonul Industriei Ușoare revine cu o nouă ediție, cea e vară-toamnă! Timp de cinci zile, peste 60 de expozanți din întreaga țară, producători și comercianți, vor oferi publicului larg, la prețuri accesibile de producător, o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, articole de lenjerie dar și accesorii, bijuterii, cosmetice și produse naturiste.

Evenimentul este organizat de Camera de Comerț din Timiș și va avea loc în perioada 12 – 16 septembrie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT.

”Calendarul expozițional al Camerei de Comerț pe semestrul doi se ddeschide cu expoziția Salonul Industriei Ușoare, care se desfășoară în 12-16 septembrie. În paralel va funcționa în parcarea Centrului Regional de Afaceri și târgul de produse tradiționale, unde se vor putea degusta multe produse, printre care produse apicole, dulciuri, mezeluri, iar pe lângă acestea vor fi și produse de artizanat, mai ales multe ii”, spune Aura Culea, organizatorul expoziției.

Programul de vizitare va fi de miercuri până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între 10.00 – 18.00.

Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here