Peste șapte kilometri de străzi din Zona Mănăstirii au fost asfaltați la Șag. Primarul Flavius Roșu promite că lucrările de modernizare a localității vor continua și vor fi amenajate și piste de biciclete.

Locuitorii din Șag mai au însă de așteptat până la finalizarea tuturor lucrărilor din Zona Mănăstirii, pentru că se lucrează etapizat.

Iată declarația primarul Flavius Roșu:

”Asfaltarea celor peste 7 km de străzi din Zona Mănăstirii include si 2 tronsoane de lățime mai mica (2,75 m asfalt + 0,5 m acostament) strada LIII si XLVIII. Prima are aceasta dimensiune din pricina faptului ca PUZ-ul , conține doar o parte a drumului, asa cum e si stipulat de lege, cealaltă jumătate fiind inclusa in alt PUZ, aflat acum in lucru.

In final, vom asfalta si cealaltă parte care acum este teren agricol, dupa finalizarea PUZ si cedarea parții de drum aferente către Primărie. In cazul celeilalte străzi, nu s-a putut asfalta deoarece jumătate din drum este sub sechestru ANAF, proprietarul PUZ neputându-l ceda Primăriei.

La finalul rezolvării situației juridice, odată cu cedarea lui către Primărie, vom rezolva si aceasta parte de strada.

Cele doua străzi la care fac referire mai sus sunt parte din proiectul de asfaltare al Zonei Mănăstire, asa cum a fost el votat in unanimitate de către vechiul Consiliu Local.

Am decis atunci împreună ca nu putem nedreptatii cetățenii care locuiesc pe aceste doua străzi, având in vedere situațiile respective. Azi unii dintre ei, foști sau inca actuali consilieri se arata mirați, uitând ce au votat.

De asemenea vom demara procedura de expropriere pe direcția străzii XXIV, in vederea unui proiect de realizare a unei piste de biciclete/ trotuar de-a lungul acestui tronson, pe toata lungimea acestuia.

Continuam asfaltarea străzilor din Zona Mănăstirii in etape, asa cum m-am angajat, cu sume din bugetul local, straduindu-ne sa oferim cetățenilor condiții tot mai bune de locuit”, se arată în mesajul primarului.

Articolul precedentPremieră interesantă în Timișoara! Desenul care purifică aerul
Articolul următorAquatim investește bani din fonduri europene în Sânnicolau Mare și Cenad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.