Vești excelente! Lufthansa operează zboruri directe între Timişoara şi Frankfurt

0
119

Timișorenii și nu numai pot ajunge în orice colț al lumii de pe Aeroportul Timișoara. Asta după ce compania Luftansa a introdus un zbor direct spre Frankfurt-am-Main, ce are acces la aproximativ 300 de destinații din toată lumea. Oferta specială începe de la 149 EUR pentru un zbor dus-întors la Frankfurt

Aceste noi zboruri Lufthansa vor avea orar zilnic și vor fi operate cu o aeronavă Embraer 190 care le oferă pasagerilor 100 de locuri atât la clasa Business, cât și la clasa Economy.

Timișoara va fi conectată direct la cele mai mari hub-uri ale noastre, pasagerii din aceste orașe având astfel acces la peste 200 de destinații din toată lumea și putându-se bucura de o nouă experiență de zbor lung-curier cu noile noastre aeronave Airbus A380 și A350, precum și Boeing 747-8. Prin extinderea și investițiile pe care le face în acest an, Lufthansa își demonstrează dedicarea față de România, o țară cu o dezvoltare solidă și continua și cu multe oportunități pentru mediul de afaceri. Astfel, prin intermediul produselor și serviciilor noastre premium cum sunt produsele digitale personalizate sau acces la internet în bandă largă, pasagerii de business și cei care merg în vacanță vor avea la dispoziție și mai multe conexiuni către Germania și alte destinații din jurul lumii”, a adăugat Antonio Tassone.

Cu doisprezece (12) ani in urmă Lufthansa a deschis ruta Timișoara -Munchen, care a avut de atunci un mare succes. În 2016, am avut în jur de 200.000 de pasageri care au călătorit în regiune. Ca urmare a cererii ridicate de zboruri către Germania și în afara acesteia, suntem acum capabili să oferim pasagerilor noștri un nou zbor către cel mai mare Hub Lufthansa, Frankfurt . Astăzi, suntem foarte încântați să inauguram zborul de la Timișoara la Frankfurt. Cu acestă nouă traseu, clienților noștri li se vor oferi mai multe conexiuni, mai multe frecvențe și mai mult acces la destinații din întreaga lume. Având un zbor de două ore, pasagerii noștri pot ajunge cu ușurință în mai multe destinații intercontinentale, cum ar fi Cap Town, Bangkok, Buenos Aires, Johannesburg, Singapore, Hong Kong, Rio de Janeiro“ a declarat Peter Pullem, director regional Lufthansa Grup pentru Europa Centrală și de Sud-Est

Introducerea acestei noi curse către unul dintre cele mai mari noduri aeriene din Europa, Frankfurt-am-Main, este un câştig nu doar pentru Timişoara şi zona de vest a României, ci şi pentru nordul Serbiei şi estul Ungariei.

Este un eveniment foarte important din punctul nostru de vedere, nu neaparat că este o nouă destinație, ceea ce aduce nou această legătură dintre Timișoara și Aeroportul Frankfurt-am-Main este numărul și posibilitate conexiunilor existente. Sunt peste 200 de destinații disponibile de pe Aeroport Frankfurt-am-Main, practic se poate ajunge în orice colț al lumii în fiecare zi, începând de astăzi, din Timișoara. Compania Lufthansa și-a asumat deschiderea acestei rute, Aeroportul Timișoara a făcut demersurile necesare pentru a convinge compania că această rută este una bună și sper că se va dovedi că va fi una profitabilă”, spune Daniel Stamatovici, directorul comercial al Aeroportului Internațional Timișoara.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here