Vicepreședintele CJT, Valentin Tudorică (ALDE): Îi atrag atenția lui Nicolae Robu să pună în aplicare angajamentul prin care se obligă să rezolve problema deșeurilor verzi!

Primăria Timișoara și-a asumat obligația de a construi stația de compostare deșeuri verzi, obligație ce rezultă din documentul de poziție privind modul de implementare a Proiectului”Sistem Integrat de Management al Deșeurilor în județul Timiș” care urma să deservească zona 1 Timișoara. Angajamentul Primăriei Timișoara trenează de mai bine de 4 ani iar Asociația Intercomunitară de Dezvoltare Deșeuri Timiș (ADID) a trimis numeroase notificări în acest sens.

În același timp, Primaria Timișoara se plânge că nu se găsesc soluții eficiente pentru rezolvarea problemei deșeurilor verzi la nivelul municipiului.

Am fost consternate când am descoperit că Primăria Timișoara a dat un angajament în urmă cu 4 ani privind această problemă a deșeurilor, angajament pe care nici în zi de astăzi nu l-a pus în aplicare. Sunt vicepreședintele CJT și președintele ADID doar de o lună și am început să pun lucrurile în ordine și în mișcare. Este inadmisibil ca Timișoara să fie în centru împodobită de flori iar în zonele imediat învecinate, “împodobită de gunoaie”! Îi reamintesc primarului Nicolae Robu să cuprindă în bugetul pe 2019 acest angajament pe care și l-a asumat”, spune ” vicepreședintele CJT și președintele ADID, Valentin Tudorică (ALDE).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here